Min bana, roliga versionen

Hej alla!

Ni vet att när man springer en bana hinner man tänka och vara med om en hel del.
Här är vad som hände mig idag:


Start-1  pip,pip,pip,pip,piiiip oh shit där gick starten, sprang aldelles för fort och glömde liksom bort att vika av i rätt riktning. Sprang på där och tycktet det var lite konstigt att jag aldrig kom fram till den där stigen. Kom till ett hygge, va ***???? Neeeeej, sprang vidare, nu i rätt riktning. När jag kom till den stora sänkan med bäcken i(väster om kontrollen) stannade jag för att ta kompasskurs och lyckas trilla. STILLASTÅENDE -.- Sprang upp på höjden lite generad men spikade kontrollen, samtidigt som en konkurrent startande 2 minurer efter mig....

1-2  Sprang på brevid mossarna, blött värre men fast besluten at inte bomma mer. Spik och litet glädjeskutt
 
2-3  Tog kompasskurs och gick sakta med säkert rakt på, spurtade lite extra för att komma före en H80..

3-4  Springer vidare uppe på höjden, trillar på en hal gren, kollar mig snabbt omkring puh ingen såg. reser mig upp. Tänker, aja nu är jag iaf lika lerig på båda benen.  Springer vidare och trasslar mig över hygget. Springer in i skogen och ser höjden jag ska upp på, oooonej vad jobbigt hög!! Stämplar och läser pustande kartan

4-5 OOnej mer uppför... Suck bara att börja klättra. Äntlingen platt, men stenigt, tar det lite försiktigt för att inte trilla. Ser kontrollen och blir glad.

5-6   Tjoho, ledstångsOL, stigen, mossen och sen beståndsgränsen:D dock var beståndsgränsen som en enda mosse och det var ju bra, jag menar jag hade ju nästan hunnit torka efter de andra vurporna-.-

6-7  Upp,upp igen. sprang på ganska fort. Men hade lite otur när jag tänkte så jag sprang ner i fel sänka och såg en kontroll, nej just det en sänka uppe på höjden skulle jag ha inte en sten nedanför höjden. Skam den som ger sig, sprang vidare såg en annan kontroll yess, stämplar.Fel kodsiffra nej jag skulle ju upp på berget. Klättrar upp, ser Sofie. O vad kul det är att bli ikappsprungen med 4 minuter tralala. ser kontrollen efter ett tag och stämplar, rätt kodsiffra och allt.

7-8  Nej nu jävlar, ikappsprungen kan jag bli men inte omsprungen. Trycker på lite extra och läser kartan i farten och allt. Upp på höjden, andas tyngre och benen vill stanna men jag fortsätter och stämplar.

8-9 Ner för höjden och ut på hygget, ser inte Sofie i trasslet. shit har hon kommit om?? Struntar i alla rivande grenar och springer allt jag vågar. Kommer ut på andra sidan, blöööt. Försöker torka av ansiktet med armen, dumt gjort, blir bara ännu blötare. Ser en PYTTEliten sten men det måste vara min tänker jag och stämplar, samtidigt som jag lämnar kontrollen kommer Sofie fram.

9-10 Skyndar mig över höjden och gör mitt bästa för att inte trilla. Kommer lite snett och Sofie kommer nästan ikapp, adrenalinet pumpar. Jag ser den först och spurtar iväg.

10-11 Spurtar ner för höjden och springer allt jag vågar på den leriga stigen, hon får inte komma ikapp.

11-mål  Tittar bakåt och inser att hon inte kan komma ikapp. Men spurtar allt jag orkar sista biten ändå, kommer i mål, trött,trött men ganska nöjd.



Jag vill bara göra klart att Sofie är en av mina bästa vänner och enda anledningen att jag inte ville att hon skulle komma ikapp var helt enkelt min stolthet;)

Sara

Kommentarer
Postat av: Jesper

haha din stolthet xD

2009-09-05 @ 16:39:43
Postat av: Amanda

Vilken fin och rolig blogg du har sara! ;D

2009-09-08 @ 12:22:05
URL: http://mandipop.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0