Packa

snart,snart,snaaaart måste jag börja packa grejen är att jag inte orkar... Plus att mitt rum ser utsom en krigszon men sånt är livet som orienterare eller som tonåring i största allmänhet..


Sponsorer

Jag har funderat på det här med sponsorer, en del kan ju inte tjäna på att betala för att få sin reklam uppsatt. Vissa kan man ju förstå att de ökar sin försäljning t.ex att pepsi tjänar på att man sitter o stirrar på deras loga en hel fotbolls match för då är det ju klart att man blir sugen på pepsi. Men vad tjänar en producent av jordbruksdelar på att sponsra ett cykellag?? Jag menar hur många som sitter o tittar på t.ex. Tour de France vet att Agritubel gör jordbruksdelar o hur många av dom vill faktiskt köpa jordbruksdelar?? Skumt är det...



BRB Sara

Dumma frågor

Okej, jag vet jag har en hel blogg med bara dumma frågor som är ganska ointeressanta men här kommer några ÄNNU dummare frågor:

  • Sover du? Vad är det för hilma fråga?? Om man sover kan man ju inte svara!!*suck*

  • Tycker du om den där maten? vad ska man svara; nej, men jag äter ändå?

  • Den dummaste av alla dumma frågor: är du död? Jag kan bara säga en sak, suck....

BRB Sara


Filmer

Hejhej här kommer några funderingar kring filmernas underliga värd:


  • Varför är alla slut/relationer så lyckade? Jovisst i mitten av filmen kan det ju vara lite krångel och trassel men i slutet så får alltid hjälten sin hjältinna, jag menar hur veklighetstroget är det??

  • Varför ska alla barn antingen vara väldigt olyckliga eller väldigt lyckliga? Varför kan dom inte vara som folk är mest med lite småångest ibland men ni vet ändå glada??

  • Varför gråter man alltid till sorliga filmer? Man vet att de är skådespelare, man vet att scenerna är riggade, man vet att det sitter en gubbe i en stol 2 meter bort som bara väntar på att få skrika: BRYT! Men ändå gråter man  floder varje gång.

  • Varför ska alltid tjejen som upptäcker att hon står bervid sin drömprins snubbla eller tappa alla böcker? Eller det kan jag nog förstå för det skulle nog troligtvis hända mig...

  • I sportfilmer så lyckas ju laget som filmen handlar om alltid vinna den avgörande o sista matchen. Hur kan det gå ihop? Jag menar man kan ju inte vinna allt det är för overkligt. Men o andra sidan hur kul är det att kolla på en film om ett lag som är asdåligt i början och lika asdåligt i slutet?

BRB Sara


Vill ha

Varför är det så med oss människor att vi alltid vill ha vad vi inte kan få?? När man ligger på stranden, så långt bort från en glasskiosk man bara kan komma vad blir man inte sugen på då förutom just glass? När det är vinter och kallt gnäller vi om att vi vill ha sommar och sol men när det blir sommar då är det helt plötsligt för varmt... Vi som har rakt hår lockar det för vi vill ha lockar medan de som fått lockarna naturligt klagar på att de vill ha rakt... Varför kan vi aldrig vara nöjda? Är det människans förbannelse; att aldrig vara nöjd med det vi har?

BRB Sara

RSS 2.0